Konu: İnanılmaz Bir Şey Ama Gerçek Salı Haz. 30, 2009 5:56 pm
Bu aslında bir adamın anlatmasıyla olan birşeydir herşey gerçektir.
-Aslında annem ben 14 yasındayken öldü o öldüğünde bana sadece onun evi kaldı. Babam bizi ben 5 aylıkken terketmiş şimdi 32 yasınndayım ve koskoca bir evdeyim tek basıma. Konuya gelince o gün annemin mezarına gidecektim. Kapıdan çıkarken bana biri sanki gitme dedi. O sesi dinlemedim ve gittim. saat 21:00 sularıydı Mezarlık bomboştu Annemin mezarını buldum tam dua edecekken birden şeytan yüzü gibi Birşey belirdi mezardaan korktum. Buda nedir dedim sanki bana o yüz annen cehennem ateşlerinde diyordu. Duamı bıraktım hemen eve gittim ztn saat eve gittiğimde çok geçti. o sırada yıllarca duran hiç açılmayan bir sandık vardı köşede ona bakıp kafamı geri çevirdim. Bir ses aç diyordu sandığı Biraz düşüündükten sonra açtım Bir sürü kağıt vardı gözüme bir kağıt takıldı. Kağıtta aynen şu yazıyordu
-canım oğlum babanı ben terkettim bu mektubu sana nasıl vericem bilmiyorum ama tüm sana yalanlarımdan dolayı cehennemde yanmak istiyorum.dayanamicam artık sana hayla yalan sölemekten hoşçakal.
aynen bunlar yazıyordu annemin cehennemde olduğunu mektup ve şeytan yüzünden anlamıstım şimdi eskileri bırakıp annemi affetmek istiyorum ama artık çok geç
natuurschoon
Konu: Geri: İnanılmaz Bir Şey Ama Gerçek Salı Haz. 30, 2009 8:44 pm
Bunu biliyorum korkunç değil üzücü.
avsar
Konu: Geri: İnanılmaz Bir Şey Ama Gerçek Perş. Tem. 02, 2009 6:31 pm
ayyy tüylerim diken diken oldu yaa
WaMPiRéLLa..:3
Konu: Geri: İnanılmaz Bir Şey Ama Gerçek Salı Tem. 07, 2009 10:31 am
korkunç sanmıştım ama üzücüymüş..
Özge}™
Site Sahibi
Konu: Geri: İnanılmaz Bir Şey Ama Gerçek Ptsi Tem. 13, 2009 2:28 pm
Sağol... Korkunç sanmıştım ama değilmiş...
aylice
Konu: Geri: İnanılmaz Bir Şey Ama Gerçek Salı Ağus. 04, 2009 12:00 pm
Esra'cım bunu bana daha önce anlatmıştın. Ve evet ilk başta okurken korkunç gibi geliyor ama aslında çok üzücü.