Michael Jackson'un evi ile 911 acil servisinin konuşma kayıtları açıklandı!
Yazar
Site Sahibi
Konu: Michael Jackson'un evi ile 911 acil servisinin konuşma kayıtları açıklandı! Cuma Tem. 10, 2009 2:02 pm
İşte o konuşma:
Arayan: Bir ambulansa, bir ambulansa ihtiyacım var en kısa sürede. Operatör: Tamam, adresiniz nedir? Arayan: Los Angeles , California. 90077 Operatör: Carolwood değil mi?
Arayan: Evet Carolwood Drive. Operatör: Peki efendim, aradığınız numara nedir? Ve problem nedir tam anlamıyla ne oldu? Arayan: Burada ben, biz yardıma ihtiyacı olan biri var ve nefes almıyor, nefes almıyor ve biz kalp masajı yapmaya çalışıyoruz fakat o, o nefes almıyor.
Operatör: Peki, kaç yaşında?
Arayan: 50 yaşında. Operatör: 50. Peki, bilinçsiz ve nefes almıyor değil mi? Arayan: Evet, nefes almıyor. Operatör: Tamam. Ve bilinçli değil? Arayan: Bilinçli değil evet. Operatör: Peki. Şu anda yerde mi yatıyor? Şu anda nerede? Arayan: Şu an yatakta, yatakta. Operatör: Tamam, onu yere indirin. Operatör: Evet onu yere indirelim lütfen. Şu an size CPR ile yardım edebilirim tamam? Arayan: Yere indirmemiz gerekiyor. Operatör: Tamam, biz çoktan yola çıktık. Şu an yoldayız. Elimden geldiğince size telefondan yardım edeceğim. Çoktan yola çıkmış bulunmaktayız. Onu başka herhangi birisi gördü mü? Arayan: Evet burada kişisel doktoru var bizimle birlikte. Operatör : Orada doktorunuz mu var? Arayan: Evet, fakat o (Michael Jackson) hiçbir şekilde cevap vermiyor, ne CPR'a ne de başka bir şeye. Operatör: Peki, tamam. Biz şu anda geliyoruz. Eğer CPR'ı doktorunuzun söylediği şekilde yapıyorsanız, benden daha yüksek yaptırımı vardır doktorun. Buna tanık olan herhangi biri var mı? Arayan: Hayır, sadece doktor gördü. Doktor buradaki tek kişi. Operatör: Yani doktor olanlara tanık oldu? Arayan: (Doktorla konuşarak) Ne olduğunu gördünüz mü efendim? (Operatöre dönerek) Pardon, lütfen yardım edin. Operatör: Yoldayız efendim. Ben sadece bu soruları tıbbi teknisyene açıklıyordum fakat biz yoldayız geliyoruz efendim. Arayan: Teşekkürler. Doktor göğsüne baskı uyguluyor fakat cevap vermiyor hiçbir şeye. Lütfen. Operatör: Tamam, geliyoruz yoldayız efendim. 1 mil'den daha az bir yolumuz kaldı. En kısa sürede oradayız. Arayan: Teşekkürler, çok teşekkürler. Operatör: Peki efendim, eğer yardıme ihtiyacınız olursa tekrar arayın. Teşekkürler, hoşça kalın. Arayan: Peki efendim.
natuurschoon
Konu: Geri: Michael Jackson'un evi ile 911 acil servisinin konuşma kayıtları açıklandı! Cuma Tem. 24, 2009 1:42 pm
sağolasın canım (:
Michael Jackson'un evi ile 911 acil servisinin konuşma kayıtları açıklandı!