Alacakaranlık HSM 2 23 Numara Vampirle Görüşme Hatta Aşk Var Koku[ bazı yerlerin sansüre ihtiyacı var!!] Ölüm Fısıltısı Bay Mükemmel Neverwas Mamma Mia Uçakta Şenlik Var[adı böyleydi galiba] Eragon Jumanji Camp Rock Hababam Rock Ben Robot Click Bed Time Stories
En son WaMPiRéLLa..:3 tarafından Paz Haz. 28, 2009 4:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Alacakaranlık Titanik HSM 2 Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi Bay Evet Cinayet Gecesi(Karımı Öldürdüm Sıkıysa Kanıtla) Ben Efsaneyim Bakış Açısı Harry Potter'ın serileri
Alacakaranlık HSM Serisi Harry Potter Serisi Titanik Son Durak Serisi İstila Serisi Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi Cinayet Gecesi Camp Rock Mamma Mia
In the and,leave out all the rest ve Linkin Park ın Transformes için yazdığı şarkı,decode,born for this,mayın tarlası,sigara,Bring me to life,going under
'Destiny~
Konu: Geri: Sohbet Köşesi C.tesi Tem. 04, 2009 11:28 am
Hsm'nin Tüm Şarkıları,Sneaker Night,Say ok,Beggin,Unlove You,Paronoid,This İs Me,Don't Just Go Back Arrive,Be Good To Me,So Much For You,Headstrong,I Know You Want Me,Nobody's Perfect,The Best Of Worlds,Fly Away,So Bring İt On....
Baya Bi Var Anlayacağınız...
natuurschoon
Konu: Geri: Sohbet Köşesi C.tesi Tem. 04, 2009 11:30 am
The best of both worlds değilmiydi o?
'Destiny~
Konu: Geri: Sohbet Köşesi C.tesi Tem. 04, 2009 11:33 am
Bilmem...ben unuttum tam yazamadım ! Galiba öyleydi
Hsm'nin Tüm Şarkıları,Sneaker Night,Say ok,Beggin,Unlove You,Paronoid,This İs Me,Don't Just Go Back Arrive,Be Good To Me,So Much For You,Headstrong,I Know You Want Me,Nobody's Perfect,The Best Of Worlds,Fly Away,So Bring İt On....