Wake up in the morning feeling P Diddy Sabahları uyanır P.Diddy gibi hissederim (Hey, what up girl?) (Hey, naber kızım?) Put my glasses on, Im out the door Gözlüğümü taktım, Kapıdan çıktım Im gonna hit this city (Lets go) Bu şehri vuracağım (Hadi gidelim)
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack Ayrılmadan önce, dişlerimi bir şişe Jack ile fırçalarım Cause when I leave for the night, I aint coming back Çünkü gece için çıktığımda, geri dönmem Im talking - pedicure on our toes, toes Konuşuyorum - ayak parmağımıza pedikür yaptırırken Trying on all our clothes, clothes Bütün kıyafetlerimizi deniyoruz,kıyafetler Boys blowing up our phones, phones Çocuklar telefnumuzu patlatıyor , telefonlar -toping, playing our favorite cds Çok içip,favori cdlerimizi çalıyoruz Pulling up to the parties Partiye çekiyoruz Trying to get a little bit tipsy Biraz çakırkeyif olmaya çalışıyoruz
Dont stop, make it pop Durma, patlat onu DJ, blow my speakers up DJ, hoparlötlerimi patlat Tonight, Imma fight Bu gece, dövüşeceğim Til we see the sunlight Gün ışığını görene kadar Tick tock, on the click Tik Tak, tıklamakta But the party dont stop Ama parti durmuyor Woah-oh oh oh Woah-oh oh oh
Aint got a care in world, but got plenty of beer Dünya umrumda değil, fazlaca bira var Aint got no money in my pocket, but Im already here Cebimde hiç pata yok, ama çoktan buradayım Now, the dudes are lining up cause they hear we got swagger Şimdi, millet sıraya dizildi çünkü bizim havalı olduğumuzu duydular But we kick em to the curb unless they look Mick Jagger Ama onları engelledik Mick Jagger a benzememelerine rağmen Im talking about - everybody getting crunk, crunk Herkesin delirdiğinden bahsediyorum Boys trying to touch my junk, junk Erkekler kalçama dokunmaya çalışıyorlar Gonna smack him if he getting too drunk, drunk Eğer sarhoş olursa onu tokatlamalıyım Now, now - we goin til they kick us out, out Şimdi, şimdi Onlar bizi dışarı atmadan gidiyoruz Or the police shut us down, down Ya da polis bizi yakalamadan Police shut us down, down Polis bizi yakalamadan Po-po shut us - Po-po bizi yakalamadan-
DJ, you build me up Dj, beni kuvvetlendiriyorsun You break me down Beni bozuyorsun My heart, it pounds Kalbim, hızla çarpıyor Yeah, you got me Evet, beni aldın With my hands up Ellerim havada You got me now Beni yakaladın You gotta that sound Bu müziği yakalamalısın Yea, you got me Evet, beni yakaladın
DJ, you build me up Dj, beni kuvvetlendiriyorsun You break me down Beni bozuyorsun My heart, it pounds Kalbim, hızla çarpıyor Yeah, you got me Evet, yakaladın beni With my hands up Ellerim havada Get your hands up Ellerini havaya kaldır Put your hands up Ellerini havaya koy No, the party dont stop until I walk in Hayır, ben girene kadar parti durmayacak