Konu: Ayın Üyesi Perş. Şub. 04, 2010 3:46 pm
Artık forumumuzda ayın üyesi seçilecektir ve bu üye en aktif mesaj yollayan üye olacaktır.
Biraz geç olsada istatistiklere göre şubat ayının üyesi €c€fron!
Not: Ayın üyesi normalde geçen aya göre seçilmeli ama geçen ayın üyesi zaten bir grupta olduğu için sonraki üye ayın üyesi olmuştur.Özel gruplarda olan üyeler (mod. vb.) ayın üyesi olamayacaktır.
*cass*
Konu: Geri: Ayın Üyesi Perş. Şub. 04, 2010 4:26 pm
çok sağolun
melisæfron.
Konu: Geri: Ayın Üyesi Perş. Şub. 04, 2010 4:32 pm
Tebrik ederim ama bence (sanırım adın Ece) biraz şey olmuş. Yani ayın üyesi olmayı pek fazla hak ettiğini söyleyemeyeceğim çünkü sağol canım ve evet gibi mesajlar yazmaktan başka bir yaptığın yok.Paylaşım bile yapmıyorsun.benim gibi düşünene bir çok kişi olduğuna eminim.Belki adminde böyle düşünüyordur ama istatistiklere bağlı olmak zorunda.Onunda yapabileceği birşey yoktur elbette. Bence bu konuda daha iyi bir seçim yapılmalı.Fikirlerimizi bir konuda paylaşmalıyız. Yinede tebrikler!
*cass*
Konu: Geri: Ayın Üyesi Perş. Şub. 04, 2010 4:41 pm
sağol haber bulsam yapıcam siz nasıl haber buluyorsunuz ben haber bulamıyorum kii
'Destiny~
Konu: Geri: Ayın Üyesi Perş. Şub. 04, 2010 9:36 pm
Lady Gaga ~ demiş ki:
Tebrik ederim ama bence (sanırım adın Ece) biraz şey olmuş. Yani ayın üyesi olmayı pek fazla hak ettiğini söyleyemeyeceğim çünkü sağol canım ve evet gibi mesajlar yazmaktan başka bir yaptığın yok.Paylaşım bile yapmıyorsun.benim gibi düşünene bir çok kişi olduğuna eminim.Belki adminde böyle düşünüyordur ama istatistiklere bağlı olmak zorunda.Onunda yapabileceği birşey yoktur elbette. Bence bu konuda daha iyi bir seçim yapılmalı.Fikirlerimizi bir konuda paylaşmalıyız. Yinede tebrikler!
Bencede,haklısın. Tebrikler yinede...
*cass*
Konu: Geri: Ayın Üyesi Cuma Şub. 05, 2010 6:10 pm
sağolunn
'Britney<3~
Konu: Geri: Ayın Üyesi C.tesi Şub. 06, 2010 1:44 pm
Lady Gaga ~ demiş ki:
Bencede bide Ece istersen herşeyi bulabilirsin ) Tebrikler
natuurschoon
Konu: Geri: Ayın Üyesi Paz Şub. 07, 2010 6:16 pm
Tebrikler
NarniaBieber.
Konu: Geri: Ayın Üyesi Paz Şub. 07, 2010 11:03 pm
ışl demiş ki:
Tebrikler
*cass*
Konu: Geri: Ayın Üyesi Perş. Şub. 11, 2010 1:01 pm
sağolunn
Özge}™
Site Sahibi
Konu: Geri: Ayın Üyesi Ptsi Mart 01, 2010 12:47 pm
Ayın üyesi seçimlerine bir süre ara verilmiştir. Aktif üye sayısı arttığı zaman tekrar başlayacak!
callbery.
Site Sahibi
Konu: Geri: Ayın Üyesi Ptsi Tem. 19, 2010 12:02 am