Konu: Annelere Forumu Anlatmak Böyle Zor Olsa Gerek? Perş. Şub. 04, 2010 10:06 pm
+ne bu? -forum anne.. +noluyor burda? -yazı yazıyosun işte işte... +öss'yi kazandırıyor mu bari? -yok.. +çat.. (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü test çöz!
- kimle konuşuyorsun? + kimseyleee, foruma yazı yazıyorum. - hııı. e sadece sen mi yazıyorsun, onlar sana yazmıyor mu + yok. interaktif ortam. becerebilen yazıyor, ayrıca bana yazan yok - yazmanı istemiyorlardır ondandır, kapat da gel hadi, kek yaptım
-kalk şu bilgisayarın başından diyorum, yemeğe otur. +anne dur ya, iki post daha kasiyim geliom. -oğlum yemekler soğudu, kime diyorum ben! hem ne yazıyon, aaaa fln mı çıkarıcan bilgisayardan? +yok annecim ya, forum bu, mükemmel ortam, çok nezih bi yer… -ne forumu bu? beynini fln yıkıyolar insanların internette, görüyorum televizyonda ben… +of anne...!
+ ne bu şimdi? - forum anne... + nasıl yani öss formu gibi bişeymi - yok anne burda beğendiğin konulara yorumlarını yazıyorsun herkeste okuyor? + ne yani şimdi seni herkes okuyor burada allah bilir görüyorlardır da (kızmaya başlar) - evet anne zirvelerimiz oluyor. + demek sen beni forum die kandırıp neler yapıyorsun haa bundan sonra forum morum yok internette yok bitti senin işin
-oğlum n'apıyosun yine o makinanın başında? +sözlükteyim anne karışma iki dakka.. -bırak o pis şeyleri..
- ne bu uğraştığın? - forum - para kazanıyo musun bu kadar uğraşıp? - yok, barış için sevgi için insanlık için bu. - . faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte. - zordayım eeey aney aney
_neye bakıyosun kızım sen iki saattir.. *anne forum,yazı yazıyorum _aaaa falan içinmi *?^%?%&?? hayır anne çeşitli başlıklar altında istediini yazıyosun kendi fikirlerine göre.. _e bunun karşılığında ne alıyosun.. *mutlu oluyorum.. _ama ben hiç mutlu olmuyorum yarınki sınav sonucunu görünce de baban mutlu olamayacak sanırım.. zaten hep boş işlerle uğraşırsın..
-anne bak sana ne göstercem çok komik bi gel oku noolurr.. +neymiş o? hani hangisini okuyom?? -şurda bak altunizade yazıyo ya maviyle onun yazısını +ee kim bu çocuk?? nerden tanıyon?? bak kızım küfürlü de konuşuyo baban hiç sevmez takılma boşa... -anne tanımıyorum yaa, öyle o da bu sitede takılıo. komik ama di mi, beğendin di mi anne +kızım o altunizade küpe de takıyo mu? -anne ne alaka yaa , ben ne diyom sen ne diyon!! tanımıyom dedim ya. off anne yaa... +aman neyse ben sıkıldım, gidiyom. bak herkese yazma, herkesle konuşma, yanlış anlar erkek milleti.. hadi onu da oku gel de şu tabağı götür alt komşuya ayıp oluyo kaç gündür... -anne tamam git yaaa, bi git yaaa.....
'Britney<3~
Konu: Geri: Annelere Forumu Anlatmak Böyle Zor Olsa Gerek? C.tesi Şub. 06, 2010 1:48 pm