66. Altın Küre Ödülleri’nde ilk başlarda araları iyi giden Megan ve Vanessa için son dakikaların pek iyi geçtiği söylenemez. Bunun nedeni ne mi? Megan, Zac Efron'u görünce sarılıyor ve Zac'i öpüyor. Bu olay karşısında Nessa şaşkınlığına engel olamıyor. Daha sonra Megan, Nessa’dan özür diliyor ve "Özür dilerim, tökezledim. Bile bile olmadı." diyor. Ama Nessa’yı bu cevap tatmin etmiyor.
En son TwiLighT x] tarafından C.tesi Nis. 18, 2009 8:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
vanessa_fanıyım
Yeni Üye
Konu: Geri: Vanessa Hudgens & Megan Fox Çarş. Mayıs 06, 2009 11:47 am
nasıl bir tökezlemeymiş nessa inanmamakta haklı tabıkı boyle bır olay benım basıma gelseydı daha kotu seyler olurdu herhalde
Özge}™
Site Sahibi
zac orda öpmesine izin vermiş ben olsam ayrılırım saten son günlerde ayrılmış gibiler o farklı ama yani zac durumdan memnun artık nessanın gözünü açması lazım
bilmem ama ben evlenmelerinden yanayım şahsen birbirlerini seviyolar yani vanessa film çekiminde zac dünyayı geziyo daha demin öğrendim ama dediğim gibi zac nessaya güzel bakıyo ama megan yaptığını affetmezdim en azında meganı çünkü o benim sevgilim ben herkesin önünde öpmezken o nasıl öpüyo kıskanırdım ama bir şans belki ama saten megandan gıcık kapıyorum objektif düşünemiyo olabilirim